Dag hoge energierekening, Bespaar kosten met zonne-energie & een thuisaccu

★★★★★

5.0 sterren op Google

Zo helpen wij u verder:

☀️ Een gratis inspectie ter plaatse, wij vertellen precies wat mogelijk is in uw specifieke situatie, zonder verborgen verrassingen.

☀️ 20 jaar ervaring; wij leveren al jaren betrouwbare zonne-energie & accu oplossing bij particulieren en bedrijven.

☀️ Toekomstgerichte installaties: Met de combinatie van zonnepanelen en accusystemen zit je nog tientallen jaren helemaal goed.

Vraag direct een offerte aan:

→ Overzicht opbrengst & kosten

→ Uitgebreide rendementsberekening

→ Zonnepanelen ingetekend op uw dak

→ Advies over aanschaf van accusysteem en mogelijkheden

binnen 30 seconde geregeld!

Steeds meer mensen gaan voor een thuisbatterij bij zonnepanelen

Met een gemiddelde terugverdientijd van 7/8 jaar voor thuisaccu's, is het essentieel om te begrijpen waarom ze interessant kunnen zijn voor u. In deze scenario's is een thuisaccu een goede keuze:

 • Minder afhankelijk van het stroomnet & netcongestie: Met een thuisbatterij kunt u zelf bepalen wanneer u uw opgeslagen zonne-energie gebruikt en minder afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet en kosten, wat congestie op het net kan verminderen.
 • Voorbereid op de afbouw van de salderingsregeling: Een thuisbatterij stelt u in staat om uw eigen zonne-energie op te slaan voor toekomstig gebruik, waardoor de afbouw van de salderingsregeling minder invloed zal hebben op uw energierekening.
 • Duurzamer omgaan met uw energie: Door zelfgeproduceerde zonne-energie op te slaan en te gebruiken, vermindert u uw impact op het milieu en draagt u bij aan duurzamere energiepraktijken.
 • Kosten besparen: Een thuisbatterij kan uw elektriciteitskosten verlagen door gebruik te maken van opgeslagen energie tijdens piekuren, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energierekening.
Offerte aanvragen

De thuisaccu/ thuisbatterij van SolarEdge

Bij StroomDoorZon sluiten wij voornamelijk accu's aan van SolarEdge. Dit zijn de voordelen van deze thuisbatterijen:

 • Eén omvormer voor uw zonnepanelen en accu: Deze thuisaccu's kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan een SolarEdge omvormer, waardoor slechts één omvormer nodig is voor zowel zonnepanelen als energieopslag.
 • Type Batterij: SolarEdge's thuisaccu's zijn lichtgewicht, compacte lithium-ion batterijen met een lange levensduur van tot wel 20 jaar.
 • Opslagcapaciteit: Met een capaciteit van 10 kWh zijn deze batterijen ideaal voor grotere huishoudens. Je kunt zelfs meerdere batterijen koppelen voor extra opslag.
 • Ontladingsdiepte: Met een bijna 100% ontladingsdiepte maak je maximaal gebruik van je opgeslagen energie zonder de levensduur te beïnvloeden.
 • Afmetingen & Gewicht: Een 10 kWh accu weegt iets meer dan 100 kg en meet 79 cm breed, 118 cm hoog en 25 cm diep. De batterij zal in een garage, schuur, zolder of kelder hangen en heeft ongeveer 1.5 x 1.5 meter nodig aan de muur.
Offerte aanvragen

Haal het meeste uit uw batterij met dynamische energieprijzen

Stroom Door Zon levert geavanceerde zonne- en accu-systemen in samenwerking met SolarEdge, speciaal ontworpen om slim in te spelen op fluctuerende energieprijzen.

Stop met terugleveren met negatieve energieprijzen

Wanneer energieprijzen negatief zijn, voorkomt de SolarEdge-technologie dat uw systeem onnodig energie teruglevert aan het net. Bekijk de video hierbij voor meer informatie.

Optimalisatie bij lage energieprijzen

Uw systeem laadt de accu op bij lage energieprijzen en levert terug bij hoge prijzen, waardoor u optimaal profiteert van prijsschommelingen voor maximale besparing en rendement.

Kortom, met Stroom Door Zon en SolarEdge haalt u het meeste uit de dynamische energiemarkt.

Offerte aanvragen

De kosten en terugverdientijd van een accu/thuisbatterij

Een compleet geïnstalleerd accu-systeem bij Stroom Door Zon is beschikbaar vanaf €8772,50 inclusief BTW, of €7250,- exclusief BTW.

BTW Teruggave

Als particulier profiteert u van een teruggave van de BTW op de aankoop van uw accu-systeem, wat een direct financieel voordeel oplevert. Meer over BTW-teruggave

Invloed van uw energiecontract

Het juiste energiecontract kan het rendement van uw accu-systeem aanzienlijk verhogen. Vooral met dynamische energieprijzen bespaart u meer, door overdag opgewekte zonne-energie op te slaan en deze te gebruiken tijdens duurdere piekuren. Dit kan een jaarlijkse besparing opleveren tot €800,-.

Samenvatting van de kosten

 • Aanschaf inclusief BTW: €8772,50
 • Aanschaf exclusief BTW: €7250,-
 • Verwachte BTW-teruggave: €1.522,5,-
 • Geschatte terugverdientijd: 9 jaar

Factoren die de terugverdientijd beïnvloeden

 • Internationale spanningen en energieprijsstijgingen.
 • Veranderingen in de salderingsregeling.
 • Prijsschommelingen door instabiliteit in het elektriciteitsnet.

Voor persoonlijk advies over de accu-thuisbatterij en de financiële voordelen voor uw situatie, staat Stroom Door Zon voor u klaar.

Offerte aanvragen

Technologie voor zonnepanelen met accu/thuisbatterij

Het integreren van een accu bij uw zonnepanelen heeft meerdere voordelen. Allereerst biedt het de mogelijkheid om de zelf opgewekte energie op te slaan en te gebruiken wanneer u het nodig heeft. Dit betekent dat u minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet, vooral tijdens piekuren of in tijden van stroomuitval. Bovendien verhoogt een thuisbatterij de energie-efficiëntie van uw huis door het overschot aan energieproductie tijdens zonnige dagen op te slaan voor later gebruik.

Zonnepanelen van Jinko

 • Hoogste rendement zonnepanelen op de markt.
 • 30 jaar vermogensgarantie, 25 jaar productgarantie
 • Jinko is de wereldleider in de zonnepanelen industrie

Accu's van SolorEdge

 • Overtollige zonne-energie wordt direct in de batterij opgeslagen dankzij de DC-koppeling.
 • Voldoet aan de strengste UL9540A-test voor brandveiligheid, waardoor eenvoudige installaties binnenshuis mogelijk zijn.
 • Flexibele installatie - muur en vloer, binnen en buiten. Neem contact op voor de beste locatie bij u thuis.

Omvormers & optimizers van Solar Edgde

 • Zorgen voor optimale (brand)veiligheid bij u thuis
 • Houdt de opbrengst van de zonnepanelen in de gaten via een app op uw telefoon
 • Monitoring per individuel zonnepaneel.

★★★★★

5,0 uit 30 beoordelingen op Google

★★★★★

"De zonnepanelen liggen mooi op het dak! Goed en vriendelijk in overleg geplaatst. Top!"

Ruben
★★★★★

"De keuze voor Stroom door Zon gemaakt door duidelijke en eerlijke uitleg op 1e afspraak bij ons thuis waarbij direct de locatie van panelen en omvormer bekeken kon worden."

Rafael
★★★★★

"De jongens zijn echt goede professionals. Bedankt Niels voor alle informatie over energieproductie en -verbruik die echt heeft geholpen. Snelle en schone installatie."

Wemerson
★★★★★

"Zeer snel een degelijke offerte gekregen, waarbij rekening wordt gehouden met zonzijde, eigen dak, persoonlijke voorkeuren en een voorberekening opbrengst."

Richard

FAQ: Zonnepanelen met Accu/Thuisbatterij

Hier beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over zonnepanelen met een accu:

Hoe lang gaat een thuisbatterij mee?

Hoeveel kan ik besparen met een thuisbatterij?

Wat gebeurt er met mijn thuisbatterij tijdens een stroomuitval?

Hoe veilig zijn thuisbatterijen? Zijn er risico's zoals oververhitting of brandgevaar?

Wat zijn de milieueffecten van een thuisbatterij?

Zij hebben al Stroom door Zon

"Zeer snel een degelijke offerte gekregen, waarbij rekening wordt gehouden met zonzijde, eigen dak, persoonlijke voorkeuren en een voorberekening opbrengst."
Richard

De jongens zijn echt goede professionals. Bedankt Niels voor alle informatie over energieproductie en -verbruik die echt heeft geholpen. Snelle en schone installatie.
Wemerson

De keuze voor Stroom door Zon gemaakt door duidelijke en eerlijke uitleg op 1e afspraak bij ons thuis waarbij direct de locatie van panelen en omvormer bekeken kon worden.
Rafael

"De zonnepanelen liggen mooi op het dak! Goed en vriendelijk in overleg geplaatst. Top!"
Ruben

★★★★★

5,0 uit 30 beoordelingen op Google

Offerte aanvragen

Onze partners

Ontdek direct hoeveel u bespaart per jaar met zonnepanelen

Elk huis en elke situatie is uniek. Daarom bieden wij gepersonaliseerde offertes aan die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften en situatie. Vul ons contactformulier in of bel ons voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen