Omvormers voor zonnepanelen

Omvormers van Solar Edge

Omvormers van Solar Edge

De omvormer is een essentieel onderdeel van een zonnepanelen installatie. Het vermogen van de omvormer moet goed afgestemd zijn op het vermogen van de panelen. Stroom door Zon werkt met omvormers van het merk SolarEdge. Naast de uitstekende kwaliteit is een belangrijk voordeel van SolarEdge omvormers dat ze standaard monitoring op paneelniveau bieden. Vrijblijvende kostenindicatie ontvangen?

Vraag een offerte aan
Wat is een omvormer?
 

Wat is een omvormer?

Een omvormer zet de stroom van zonnepanelen om naar stroom die direct te gebruiken is. De stroom van de panelen is namelijk gelijkstroom, de omvormer zet het om naar wisselstroom.

Een andere naam voor omvormer is inverter. Omvormers zijn verkrijgbaar met verschillende vermogens; het vermogen van de omvormer moet altijd corresponderen met het totale vermogen van de zonnepanelen. Meer weten?

Vakkundig

Vakkundig


Personeel met kennis van zaken.

Meer info
25 jaar garantie

25 jaar garantie


Schade? Defecte panelen? Experts van Stroom door Zon staan voor u klaar!

Meer info
Monitoring en beheer

Monitoring en beheer


Altijd uw data bij de hand! Inzicht in uw opbrengsten!

Meer info
Wat is SolarEdge?

Wat is SolarEdge?

SolarEdge is wereldwijd één van de bekendste fabrikanten van omvormers voor zonnepanelen. Het bedrijf startte in 2006 en is uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologieën.

Waarom SolarEdge omvormers?
 

Waarom SolarEdge omvormers?

We werken graag met SolarEdge omvormers vanwege de hoge kwaliteit en de praktische eigenschappen. We zetten ze op een rij:

  • Optimaal rendement: een SolarEdge omvormer zet gelijkstroom erg efficiënt om naar wisselstroom. Door de SolarEdge HD-Wave technologie kunt u rekenen op een hoog rendement.
  • Monitoring: Dankzij de zogenoemde power optimizers is monitoring van elk paneel afzonderlijk mogelijk. Zo weet u precies hoe elk paneel presteert.
  • **Goede beschermingsklasse: **een SolarEdge omvormer voor zonnepanelen valt in de hoge beschermingsklasse IP65. Dat betekent dat het apparaat volledig stof- en waterdicht is. Daarom is het mogelijk de omvormer zowel binnen als buiten te plaatsen.
  • Compact: de efficiënte omzetting heeft minder magnetische onderdelen en koelelementen nodig. Daardoor zijn de SolarEdge omvormers relatief compact en licht van gewicht. Dat maakt het makkelijk er een geschikte plek voor te vinden.

Zonnepanelen bij de boer

Bij deze boer in het prachtige Paasloo hebben wij 180 zonnepanelen mogen leggen. 
Een fantastisch resultaat voor een duurzame boer.  

Bekijk dit project

88 zonnepanelen met solaredge en jinkosolar

Weer een mooi project in bedrijf genomen! Totaal 88 zonnepanelen jinkosolar met solaredge voor maximale veiligheid!

Bekijk dit project

Diverse daken en een grondopstelling

Diverse daken en een grondopstelling voorzien van zonnepanelen.

Bekijk dit project

Bungalowpark Hoge Hexel

Mooi project op het dak van een vakantiewoning op Bungalowpark Hoge Hexel.

Bekijk dit project
Zonnepanelen laten monteren op uw pand? Neem contact op!
 

Zonnepanelen laten monteren op uw pand? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten monteren van zonnepanelen door Stroom door Zon? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Heeft u vragen of wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Bel naar 06 38 65 59 01 of stuur een e-mail naar info@stroomdoorzon.nl.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord