Zonnepanelen voor ondernemers

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen

Zonnepanelen laten installeren op het dak van uw bedrijfspand is een bijzonder goed idee. Om twee belangrijke redenen: u haalt er een hoog financieel rendement mee en u verduurzaamt uw pand direct. Vrijwel altijd zorgt het ook voor een beter energielabel en daardoor een hogere waarde van uw pand. Stroom door Zon ontzorgt u volledig bij de installatie van zonnepanelen. Niet alleen het technische deel, maar wij ondersteunen u bij zonnepanelen zakelijk aanschaffen ook graag in de administratieve zaken die daarbij komen kijken. Vrijblijvende kostenindicatie ontvangen?

Vraag een offerte aan
Zonnepanelen op uw bedrijfspand
 

Zonnepanelen op uw bedrijfspand

Is het dak van uw bedrijfspand geschikt voor zonnepanelen? Dan is zakelijk zonnepanelen kopen een perfecte oplossing. Zodra de panelen geïnstalleerd zijn begint u direct met besparen op stroomkosten. Daarnaast zet u met uw onderneming een grote stap op de weg van de energietransitie in Nederland. Meer weten?

De voordelen van zonnepanelen zakelijk aanschaffen

De voordelen van zonnepanelen zakelijk aanschaffen

Met zonnepanelen op het dak van uw bedrijf wekt u uw eigen schone energie op. Hiermee draagt u bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Goed voor het milieu, en dat straalt gunstig af op uw bedrijf. Daarnaast bespaart u flink op stroomkosten, de energie die u zelf opwekt is namelijk gratis. De voordelen van zonnepanelen voor uw bedrijf op een rij:

 • 100% duurzaam. Uw eigen, schone energie opwekken en daarmee uw CO₂-uitstoot verminderen
 • Investeringsaftrek. U kunt uw investeringskosten verlagen door gebruik te maken van de EIA- of MIA investeringsaftrek. Verderop in dit artikel vertellen we u er meer over.
 • Kosten besparen. Uw energiekosten verlagen en er door terugleveren van elektriciteit zelfs aan verdienen.
Vakkundig

Vakkundig


Personeel met kennis van zaken.

Meer info
25 jaar garantie

25 jaar garantie


Schade? Defecte panelen? Experts van Stroom door Zon staan voor u klaar!

Meer info
Monitoring en beheer

Monitoring en beheer


Altijd uw data bij de hand! Inzicht in uw opbrengsten!

Meer info
Subsidies voor ondernemers
 

Subsidies voor ondernemers

Om duurzame investeringen door ondernemers te stimuleren, heeft de overheid een aantal subsidies beschikbaar gesteld. Ondernemers kunnen hier gebruik van maken. Het mooie is dat dit duurzaamheid bevordert en tegelijkertijd voor ondernemers financieel voordeel biedt.

Met zonnepanelen laten monteren en andere duurzame oplossingen zijn vaak grote bedragen gemoeid. Daarom is het goed om op de hoogte te zijn van de regelingen, voordat u een duurzame investering doet. Stroom door Zon helpt u er graag mee. Bij zakelijke aanschaf van zonnepanelen kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van de EIA- of MIA- investeringsaftrek. Door onze vakkennis en ervaring weten wij hier alles van en zijn we u graag van dienst.

Zonnepanelen voor mkb- en zzp’ers

Zonnepanelen voor mkb- en zzp’ers

Onder zonnepanelen installeren voor bedrijven vallen uiteraard ook mkb- en zzp’ers. Daar kan de situatie anders zijn: niet alle mkb’ers en lang niet alle zzp’ers bezitten een bedrijfspand. Bent u ondernemer en wilt u zonnepanelen op uw woning laten plaatsen? Wanneer u uw woning voor meer dan 10% zakelijk gebruikt, kunt u de zonnepanelen als ondernemingsvermogen aanmerken.

Gebruikt u uw woning voor minder dan 10% zakelijk, dan vallen de zonnepanelen onder het privévermogen. U kunt in dat geval de btw over de kosten van de zonnepanelen terugkrijgen van de Belastingdienst. Weet u niet precies wat in uw situatie het verstandigst is? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zonnepanelen bij de boer

Bij deze boer in het prachtige Paasloo hebben wij 180 zonnepanelen mogen leggen. 
Een fantastisch resultaat voor een duurzame boer.  

Bekijk dit project

88 zonnepanelen met solaredge en jinkosolar

Weer een mooi project in bedrijf genomen! Totaal 88 zonnepanelen jinkosolar met solaredge voor maximale veiligheid!

Bekijk dit project

Diverse daken en een grondopstelling

Diverse daken en een grondopstelling voorzien van zonnepanelen.

Bekijk dit project

Bungalowpark Hoge Hexel

Mooi project op het dak van een vakantiewoning op Bungalowpark Hoge Hexel.

Bekijk dit project
Monitoring van uw zonnepanelen
 

Monitoring van uw zonnepanelen

Stroom door Zon biedt de mogelijkheid om uw zonnepanelen na installatie te monitoren. Waarom raden we dat aan? Om meerdere redenen:

 • Controle op uw investering. U wilt uw investering terugverdienen. Door uw zonnepanelen-installatie te monitoren houdt u hier overzicht op. U krijgt inzicht in de hoeveelheid opgewekte energie én de daaruit voortvloeiende besparing.
 • Waarborgen van de opbrengst. Bij ons krijgt u bij uw offerte een opbrengstberekening. Controleer regelmatig of uw installatie de verwachte hoeveelheid energie haalt.
 • Bewaking van de werking van uw panelen. Onverhoopt kan een paneel minder goed presteren. Het komt bijvoorbeeld een enkele keer voor dat een paneel een gebrek heeft dat bij installatie niet is opgemerkt. Door te monitoren merken wij onderprestatie snel op. Het monitoringsysteem stuurt ons automatisch meldingen wanneer een paneel niet goed functioneert of uitvalt.

Het mooiste is dat monitoring niets extra kost in de aanschaf van uw zonnepanelen installatie. Wij werken namelijk met SolarEdge omvormers. Hierin is het monitoringsysteem op zonnepaneelniveau standaard al geïntegreerd. Wilt u weten hoe monitoring werkt, en hoe het er precies uitziet? Bekijk dan onze voorbeeld PV-installatie met bewaking per zonnepaneel en de omvormer.

Stroom door Zon, uw partner voor zonnepanelen zakelijk aanschaffen en monitoren

Stroom door Zon, uw partner voor zonnepanelen zakelijk aanschaffen en monitoren

Of u nu zonnepanelen zakelijk of particulier aanschaft, u draagt niet alleen actief bij aan een duurzame wereld, maar u bespaart ook fors op uw energierekening. Neem daarom contact op met Stroom door Zon, uw vertrouwde partner voor uw investering in zonne-energie. We zetten de voordelen van Stroom door Zon als uw leverancier en monteur van zonnepanelen op een rij:

 • U krijgt een duidelijke offerte vooraf, daarbij hoort ook een heldere opbrengstberekening.
 • Installatie gegarandeerd door vakkundige, ervaren, goed opgeleide en toegewijde monteurs.
 • Bij ons krijgt u standaard 25 jaar garantie op de zonnepanelen.
 • Na oplevering stopt onze service niet. Wij leveren kosteloos monitoring en beheer van uw installatie, voor een blijvend hoge opbrengst van uw panelen.
 • Wij zijn vanuit onze centraal gelegen vestigingsplaats Barneveld werkzaam door heel Nederland.
 • We zijn u graag van dienst bij het aanvragen van uw EIA- of MIA- investeringsaftrek.
Bestaande installaties aanpassen
 

Bestaande installaties aanpassen

Monitoring bieden wij standaard aan bij nieuwe installaties. Maar we kunnen ook bestaande installaties aanpassen om monitoring mogelijk te maken. Heeft u vragen over monitoring of overweegt u zonnepanelen met monitoring aan te schaffen? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Wilt u zonnepanelen zakelijk aanschaffen of heeft u hier vragen over?

Wilt u zonnepanelen zakelijk aanschaffen of heeft u hier vragen over?

Overweegt u zonnepanelen voor uw bedrijfspand? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Bel naar 06 38 65 59 01, stuur een e-mail naar info@stroomdoorzon.nl of vul ons contactformulier in.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord