Stroom door Zon, installateur van zonnepanelen

Leverancier van zonnepanelen voor de zakelijke markt

Leverancier van zonnepanelen voor de zakelijke markt

Zelf zonnepanelen plaatsen is voor lang niet iedereen weggelegd. Bij zonnepanelen plaatsen komt nogal wat kijken. Veilig het dak op kunnen is al een basisvereiste. De ideale ligging van de panelen bepalen, vervolgens het bevestigingsmateriaal in orde maken, bekabeling leggen en een veilige en degelijke aansluiting op de groepenkast verzorgen. Zelfs als het allemaal lukt, kan een klein foutje ervoor zorgen dat het rendement van de panelen aanzienlijk afneemt. Het team van Stroom door Zon heeft een schat aan ervaring en deskundigheid als installateur van zonnepanelen. Wij leveren de kwaliteit die u van een professionele, erkende en ervaren installateur mag verwachten. Vrijblijvende kostenindicatie ontvangen?

Vraag een offerte aan
Uw vertrouwde installateur van zonnepanelen door heel Nederland
 

Uw vertrouwde installateur van zonnepanelen door heel Nederland

Het plaatsen, monteren en aansluiten van zonnepanelen is bij uitstek een klus die om expertise op niveau vraagt. Onze professionals gaan niet weg voordat de installatie werkt. Vrijwel altijd lukt dat in één dag. Bij Stroom door Zon houdt de service niet op wanneer de panelen eenmaal geïnstalleerd zijn. We monitoren uw panelen op afstand en mocht om wat voor reden dan ook de opbrengst van een paneel terugvallen, dan grijpen we in. Meer weten?

Vakkundig

Vakkundig


Personeel met kennis van zaken.

Meer info
25 jaar garantie

25 jaar garantie


Schade? Defecte panelen? Experts van Stroom door Zon staan voor u klaar!

Meer info
Monitoring en beheer

Monitoring en beheer


Altijd uw data bij de hand! Inzicht in uw opbrengsten!

Meer info
Installateur van zonnepanelen Stroom door Zon

Installateur van zonnepanelen Stroom door Zon

Zonnepanelen dragen sterk bij aan een duurzame wereld. U bespaart er ook nog eens een fors bedrag op uw energierekening mee, structureel. Kies daarom voor zonnepanelen montage door Stroom door Zon. We zetten de voordelen van Stroom door Zon als uw installateur van zonnepanelen op een rij:

  • U krijgt van ons een duidelijke en uitgebreide offerte vooraf, met daarin onder andere een opbrengstberekening.
  • Installatie gebeurt bij ons altijd door deskundige en toegewijde monteurs.
  • Standaard krijgt u 25 jaar garantie op de zonnepanelen.
  • Monitoring op afstand van uw installatie is standaard bij de deal inbegrepen. Zo kunt u op een blijvend hoge opbrengst rekenen van uw panelen.
Zonnepanelen laten monteren op uw pand? Neem contact op!
 

Zonnepanelen laten monteren op uw pand? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten monteren van zonnepanelen door Stroom door Zon? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Heeft u vragen of wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Bel naar 06 38 65 59 01 of stuur een e-mail naar info@stroomdoorzon.nl.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord