Stroom door Zon - Onze diensten

Dienstverlening van Stroom door Zon

Dienstverlening van Stroom door Zon

Zonnepanelen, dat is waar het bij Stroom door Zon om draait. U kunt bij ons u terecht voor installatie, onderhoud en monitoring van zonnepanelen. Wat kunnen wij voor u betekenen? We lichten onze diensten graag verder toe. Vrijblijvende kostenindicatie ontvangen?

Vraag een offerte aan
Installatie van zonnepanelen
 

Installatie van zonnepanelen

Of het nu gaat om schuine, platte of golfplaten daken, en of het nu gaat om particuliere of zakelijke klanten: het monteren van zonnepanelen is het dagelijks werk van Stroom door Zon. Dat doen onze toegewijde monteurs vakkundig, veilig en snel, door heel Nederland. Meer weten?

Onderhoud van zonnepanelen

Onderhoud van zonnepanelen

Onze zonnepanelen zijn sterk en duurzaam. Montage voeren wij met toewijding en oog voor detail uit. Onder normale omstandigheden vragen zonnepanelen niet om veel onderhoud. Door de over het algemeen schuine hoek van de panelen, spoelt bij neerslag het meeste vuil op een natuurlijke manier van de panelen af. Daarnaast zijn de panelen beschermd door een vuilafstotende coating. Toch kan er op de langere termijn hardnekkig vuil op de panelen terechtkomen. Vogelpoep bijvoorbeeld, en bij een langere periode van droogte kan er soms opgewaaid zand op de panelen terechtkomen. Presteren panelen in het uiterste geval minder door vervuiling - of om een andere reden - dan komen wij in actie. Door actieve monitoring zien we direct wanneer panelen minder presteren. In de volgende alinea leest u meer over monitoring van zonnepanelen.

Vakkundig

Vakkundig


Personeel met kennis van zaken.

Meer info
25 jaar garantie

25 jaar garantie


Schade? Defecte panelen? Experts van Stroom door Zon staan voor u klaar!

Meer info
Monitoring en beheer

Monitoring en beheer


Altijd uw data bij de hand! Inzicht in uw opbrengsten!

Meer info
Monitoring van zonnepanelen
 

Monitoring van zonnepanelen

Zijn de zonnepanelen geïnstalleerd, dan wilt u vanzelfsprekend dat ze lang meegaan en de structureel hoge opbrengst behouden. Daarom is het belangrijk om ze regelmatig te blijven controleren. Stroom door Zon beheert op afstand alle geïnstalleerde zonnepanelen en controleert regelmatig of ze nog optimaal werken. Dat gebeurt op individueel zonnepaneel niveau: zo zijn we in staat te garanderen dat elk door ons gemonteerd zonnepaneel werkt en blijft werken. U heeft dus nooit last van onnodige downtime van uw panelen en u mist dus nooit opbrengst.

Zonnepanelen bij de boer

Bij deze boer in het prachtige Paasloo hebben wij 180 zonnepanelen mogen leggen. 
Een fantastisch resultaat voor een duurzame boer.  

Bekijk dit project

88 zonnepanelen met solaredge en jinkosolar

Weer een mooi project in bedrijf genomen! Totaal 88 zonnepanelen jinkosolar met solaredge voor maximale veiligheid!

Bekijk dit project

Diverse daken en een grondopstelling

Diverse daken en een grondopstelling voorzien van zonnepanelen.

Bekijk dit project

Bungalowpark Hoge Hexel

Mooi project op het dak van een vakantiewoning op Bungalowpark Hoge Hexel.

Bekijk dit project
Zonnepanelen laten monteren op uw pand? Neem contact op!
 

Zonnepanelen laten monteren op uw pand? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten monteren van zonnepanelen door Stroom door Zon? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Heeft u vragen of wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Bel naar 06 38 65 59 01 of stuur een e-mail naar info@stroomdoorzon.nl.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord