Over ons

Home » Stroom door zon » Over ons

Aangenaam, het team van Stroom door Zon

Jong, enthousiast en veel ervaring: Jacob Jan Bos en Gerhard van Dam lopen samen al bijna twintig jaar mee in de wereld van installatietechniek en zonne-energie.
Duurzame hersenen en handige handen. Met als resultaat: Een heel eigen manier van werken, waarin persoonlijk contact, duidelijkheid en kwaliteit hand in hand gaan. Onze werkwijze is zonneklaar: na persoonlijk contact, krijgt u één prijs waar alles bij in zit. En ook na de installatie blijven wij betrokken en monitoren we uw installatie. Het lijkt ons leuk om kennis te maken!

Jacob Jan Bos Zonnepanelen

Jacob Jan weet van aanpakken als het gaat om het ontwerpen, installeren en onderhouden van grote zonnepanelen installaties. Hij weet ook alles van NEN-regelgeving en andere normen, zodat hij ook zonnepanelen systemen kan inspecteren. “Als we de knop omzetten en de installatie energie gaat opwekken; dat is voor mij het mooiste moment van de dag!”

Gerhard Zonnepanelen

Met ruim 10 jaar werkervaring in de installatiebranche, weet Gerhard precies wat nodig is om een mooie, duurzame installatie te realiseren. Met (bijna) oneindig veel energie weet hij hoe efficiëntie en vakmanschap samen opgaan. “Ik probeer altijd de mooiste ligging van de panelen te realiseren. Als klanten dat zien en waarderen, geeft me dat energie!”

 

Met zijn opleiding 'monteur elektrotechnische installaties' weet Jack alles van zonnepanelen aansluiten. Hij houdt van stevig aanpakken en is niet uit het veld geslagen voor een mooie uitdaging.

 

Evie is verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie uitingen. Met haar passie om de wereld een betere plek te maken, ondersteunt zij naast haar baan als fondsenwerver, part-time de organisatie.

Groener

Wij geloven dat de wereld groener kan - voor iedereen. Daarom willen we zoveel mogelijk groene energie realiseren. Centraal gevestigd in Barneveld werkt StroomdoorZon door heel Nederland. Wilt u ook besparen op uw energierekening en bijdragen aan een duurzame wereld? Vraag (geheel vrijblijvend) een offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen